Wednesday, May 13, 2009

Träningstävling 2

I kväll körde vi den andra träningstävlingen på industriområdet här i Timrå, vi var några färre i dag, men fort gick det, högre men jämnar fart och det passar mig lite bättre. Det finns många som cyklar häromkring nu för tiden, synd att man inte vill ta tillfället i akt och få en ordentlig genomkörare samt att få tävlingsrutin. Återigen blev vi satta på plats av den unge och talangfulle Härnösandsgossen Emil. Han har ett ordentligt klipp i spurten. Några ord om Tomas Lövgren är på sin plats, alla som har tävlat på cykel fattar hur stort detta är av Tomas, han grävde djupt idag men han gjorde det så fantastiskt bra så man blir rörd, om två är han kanske en av tre som kommer att dominera på dom stora etapploppen.

3 Comments:

At Thursday, 14 May, 2009, Anonymous Anonymous said...

Såfort det vankas tävling, eller träningstävling i detta fall så försvinner varje cyklist verkar det som. Mm, synd att inte fler tar chansen att försöka slå dessa Härnösandare :) Vi får nästan gå ihop och försöka bli av med dom :)

/Svanebo

 
At Saturday, 16 May, 2009, Anonymous matilda said...

hej! har en liten små fundering... vad tror just du krävs för att nå OS 2012?
cheers! matilda

 
At Sunday, 17 May, 2009, Anonymous robert said...

Matilda, jag vet inte din ålder´, går du fortfarande i skolan? Om du går i skolan se till att du blir klar med gymnasiet sen kan du göra en elitsatsning. För att ta sig till ett OS så finns det inga genvägar, det är total hängivenhet som gäller, du kan inte ha några sidoprojekt, det är heltid som måste till, tävla så mycket som möjligt, försök att komma till ett bra team som ger dig möjlighet att tävla utomlands. Har du bara talang och vilja så har du alla möjligheter att lyckas.

 

Post a Comment

<< Home