Saturday, December 30, 2006

Mängdtränig

I dag var vi 4 st. på träningen, så många har vi inte varit på en lång tid. Det har gått lite upp och ner med gemensamma tränigar dom senaste åren. Jag vet att det är många som cyklar häromkring och säkert skule vilja vara med, men kanske oroar sig för att det skall bli för hårt. Hårt är det alltid men det är ingen risk att bli efter, man väntar alltid på varann. Jag hoppas på en bra anslutning under nyårshelgen och helgerna framöver.

5 Comments:

At Saturday, 30 December, 2006, Anonymous Anonymous said...

Du har så rätt Robert. Det finns väldigt många cykelintresserade i Sundsvall med omnejd. Ett av problemen tror jag är att vår klubb är för mycket inriktad mot tävling. Detta har förmodligen en avskräckande effekt på de flesta som bara har "normalt" intresse för sporten.

Sedan kanske klubben skulle drivas lite mera som ett företag, tex. marknadsföra sig lite mera och aktivt försöka få nya medlemmar genom att visa sig.

Genom att attrahera "vanliga" cyklister tror jag att det skulle vara lättare att få fram fler framstående cyklister och även fler som deltar på våra klubbträningar.

 
At Sunday, 31 December, 2006, Blogger Miike said...

Robban du har aldrig väntat på mig!

 
At Monday, 01 January, 2007, Blogger Tom said...

Du har fått gå den gamla goda, hederliga, hårda skolan Micke.

 
At Monday, 01 January, 2007, Blogger Unknown said...

Mmm Rickard har rätt, vi behöver fler medlemmar.

 
At Tuesday, 02 January, 2007, Blogger Tom said...

Det ryktas om att Roman Abramovitj är villig att investera i Sundsvallscyklisterna. Inget klart än, som sagt, men visst vore det trevligt? Han är visserligen extremt tävlingsinriktad, men det tror jag vi kan leva med.

 

Post a Comment

<< Home